/ Om os og kontakt

/ Om Grøn/Bruun

Grøn/Bruun er partner for virksomheder, forskergrupper og organisationer, der ønsker strategisk at udvikle deres forsknings- og innovationsarbejde. Dette giver vores partnere et internationalt netværk, adgang til ny viden, synlighed, mulighed for påvirkning, langsitet samarbejdsplatform og adgang til funding. Sammenlagt har vi mere end 20 års erfaring med forsknings- og innovationspolitik i Danmark og EU. Vi håber at bidrage positivt til danske og internationale organisationers evne og muligheder for at indgå i partnerskaber internationalt og opnå funding.

 

/ Baggrund

Christian Walther Bruun

Christian har arbejdet i Forsknings- og Innovationsstyrelsen, Syddanmarks EU-kontor og Europa-Kommissionen, hvor han blandt andet var med til at gennemføre midtvejsevalueringen af ​​Horizon 2020. Han har udviklet successfulde Horizon 2020-forslag, tilrettelagt videnskabskonferencer og er ekspert i formidling og kommunikation af forskning og innovation.

Kontakt Christian på cwb@groenbruun.eu eller + 45 53 68 89 87

 

 

Lasse Holm Grønning

Lasse har arbejdet for Videnskabsministeriet, EU-repræsentation i Bruxelles, Den danske ambassade i Tel Aviv og Copenhagen EU Office. Han har solid erfaring med public affairs inden for forsknings- og innovationspolitik, Horizon 2020 og etablering af multistakeholderkonsortier. Han har udarbejdet bedste praksis manualer inden for finansiering, arrangeret rundbordsdiskussioner, workshops, konferencer og match making arrangementer i Bruxelles, København og Tel Aviv.

Kontakt Lasse på lhg@groenbruun.eu eller + 45 60 62 49 84

 

 

 

  • Adresse: Nørrebrogade 171, 4tv, 2200 København N.
  • CVR-nr. (VAT): 39430886